Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

11/03/2016

Salou

Bona tarda a tothom!

Avui ens en anem cap a la província de Tarragona, a la capital de la Costa Daurada, un poble molt visitat durant tot l'any: SALOU. Té 26.000 habitants i, des dels anys 60 ha esdevingut un dels destins turístics preferits pels visitants.

Passeig marítim (Font: Andy C)

És la ciutat de Catalunya més visitada després de Barcelona gràcies a la seva amplia oferta d'oci generalment dirigida a famílies. La seva costa (de 3 km de llargada) és molt tranquil·la i planera, i gaudeix d'un clima temperat.

Compta amb les platges següents: la platja Llarga, la de Llevant, la de Ponent, la dels Llenguadets, la dels Capellans i diverses cales.

Platja Llarga (Font: Ferran Llorens)
Platja Llarga (Font: Adrià Bové)
Històricament, destaca l'esglèsia Santa Maria del Mar, que fou la parròquia de referència de les persones que es dedicaven a l'activitat marítima. Llavors, era molt petita però més tard es va ampliar.

També trobem el monument a Jaume I, situat al passeig marítim, el qual representa el moment en el qual el rey va anar a conquerir Mallorca. Pel que fa al monarca, també dóna nom al passeig en sí, i les festes del poble (el 7 de setembre) se celebren en el seu honor.

Al passeig Jaume I també es troba, envoltada de palmeres, la Casa Bonet, realitzada per un deixeble de l'arquitecte Gaudí. Es tracta d'un exemple d'art modernista que té un gran rellotge de sol on es pot llegir "Aprofita el temps que passa i no torna".

Casa Bonet (Font: Ferran Llorens)
Un altre dels grans atractius del municipi és la gran Font Lluminosa, situada a una plaça al final del passeig, que realitza espectacles amb els seus colors combinats amb l'aigua. Va ser creada pel mateix arquitecte que la Font de Montjuïc de Barcelona.
Trobem també, a prop, la Font Cibernètica i el Laberint.

(Font: Andy C)
Com ja molts coneixereu, a Salou se situa el famós complex Port Aventura, el més visitat d'Espanya. És un lloc per a tota la família que compta amb un gran parc temàtic (dividit en sis zones: Mediterrània, Polynesia, Mèxic, Far West, SésamoAventura i China) i un parc aquàtic anomenat Caribe Aquatic Park (decorat amb un estil caribeny, el qual compta amb el tobogan aquàtic més alt d'Europa: el King Khajuna). A més, també hi ha un camp de golf i diversos hotels temàtics per continuar amb l'experiència.

Atracció Dragon Khan a Port Aventura (Font: flickr.com/rollercoasterphilosophy)

Un altre parc molt visitat és el Bosc Aventura Salou, situat al centre de la localitat, on es poden realitzar activitats com descendre en tirolina o paintball, entre d'altres.

D'altra banda, pels joves trobem una amplia oferta de locals de vida nocturna com la discoteca Tropical, entre d'altres.

Si voleu passar uns dies a Salou ho tindreu fàcil, ja que hi han molts hotels i càmpings a bons preus, així que no hi ha excusa!

Que passeu un bon dijous. Fins demà!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada